press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Fashion DieSIGN

Kleren die op een rek hangen

Fashion

Een succesvolle collectie nodig? Dat begint bij de basis. Wat wil de klant, want zij moet centraal staan. De unieke eigenschappen van jouw merk moeten doorvertaald worden naar de drager. Jouw visie zal duidelijk moeten terugkomen in het model, de kleur, het artwork en alle details. Alleen dan kan een merk en de collectie (commercieel) succesvol zijn!

Ik neem de tijd voor een intakegesprek en durf kritische vragen te stellen wat resulteert in heldere conclusies. 

Vervolgens maak ik een op maat geschreven DieSIGN-Fashion voorstel: plan van aanpak - tijdsplan

Zie hieronder een voorbeeld van een tijdsplan die over het algemeen geld voor productie in Far East

Uiteraard kan het zo zijn dat je niet alle stappen nodig hebt of dat je in Europa gaat produceren!

Daarom maken we een op maat geschreven voorstel.

​​

En ik? Ik kan daar bij helpen. Ik heb intussen 20 jaar collecties, logo’s en artwork ontworpen voor de fashionindustrie. O.a. Nike, Twinlife, Marlies Dekkers en Gaastra hebben in het verleden dankbaar gebruikgemaakt van mijn expertise. Daarnaast ben ik  als mede-eigenaresse verantwoordelijk geweest voor het in de markt zetten en het ontwerpen van het succesvolle en gewaardeerde merk Chaos-and-Order en Miss Chaos.

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Ontwerpen |  Werktekeningen | Sizespecs | Monstercollecte | Productie

Zoek je een styliste die je collectie kan ontwerpen?

Collecties samenstellen is een van mijn specialisaties. Als stylist bepaal ik kleuren en stoffen, ik signaleer trends en vertaal deze naar originele en commerciële collecties. Met oog voor detail maak ik duidelijke werktekeningen voor de producent. Ook begeleid ik het hele proces van monstercollecties tot uiteindelijke productie

  • Productfotograaf

Zoek je iemand die je collectie kan fotograferen? Door mijn veelzijdige kennis van mode en photoshop, kan ik een resultaat creëren met perfectie. Eenduidige beelden, mooi uitgelijnd, indien nodig kunnen we de beelden retoucheren.

  • Webshop

Heb je een specifieke productie, zoals een website, app, magazine, webshop, catalogus, etc? Van begin tot eind kan ik de 'creatieve car' trekken en helpen met de ontwikkeling.

  • Social Media

Zoek je iemand voor je Social Media? Ik kan je helpen om een social media content calender te maken.

Daarnaast kan ik voor de verschillende Social Media kanalen visuele ontwerpen maken. Sprekende beelden voor je doelgroep!

  • Grafische vormgeving:

Zoek je iemand die je DNA van je bedrijf verder kan vormgeven, want het totale plaatje moet wel compleet zijn! Denk hierbij aan logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites, verpakkingen.

Wij nemen dit graag uit handen!

  • Fotoshoot:

Zoek je iemand die fotoshoots kan organiseren en begeleiden? Dit is een van mijn specialisaties! Van modellen casten tot samenstellen van het fototeam, van locaties zoeken tot budgettering, van creatief concept tot art direction op de set. Zowel in fotostudio's als op locatie realiseer ik dit succesvol

  • Gast lessen

Zoek je een gastdocent in de mode?

Door mijn expertise van de afgelopen 20 jaar, vind ik het waardevol om mijn kennis te kunnen delen.

Naast 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven heb, ik de volgende opleidingen afgrond: MTS voor Mode,  De  Kunstacademie en Lerarenopleiding Textiele Werkvorming (propedeuse).

Door mijn ervaring kan ik op alle bovenstaande punten advies geven en ondersteuning bieden.

Ontzorgen! Door de ervaring en de connecties die wij hebben, kunnen wij het hele proces (maar ook jou specifieke wens) van scratch tot verkoop uit handen nemen, zodat je kan focussen op andere belangrijke zaken (op bijvoorbeeld verkoop).

Kortom ik ben op veel vlakken inzetbaar, daarnaast werk ik nauw samen met fotografen, stylisten, fabrikanten.

Jouw merk of collectie succesvol maken, dat is waar ik me voor wil inzetten. Als Freelance styliste/designer ga ik graag met je aan de slag. Neem vrijblijvend contact met me op christa@phassion.nl

planning-fareast-fashion.jpg
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle