press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Graphic DieSIGN

Graphic Designer Desk

Graphic

"Betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit, daar gaat het mij om"

 

Een creatief brein nodig?  Wat wil de klant, want zij moet centraal staan. De unieke eigenschappen van jouw merk moeten doorvertaald worden naar de klant. Jouw visie zal duidelijk moeten terugkomen in de DNA van het bedrijf, de kleur, het artwork en alle details.

Met mijn graphic design help ik klanten op een creatieve manier met het uitdragen van hun boodschap.

Ik kan "out of the box" denken en ben daarmee een volwaardige sparringpartner voor je. Is de vraag reëel? Wat is je wens? Ik zal altijd doorvragen om te komen tot de juiste vraagstelling. Hiermee zoek ik niet naar standaard-oplossingen, maar probeer ik meer uit alle partijen te halen dan je verwacht. Ik ben creatief en proactief.
De combinatie van betrokkenheid, kwaliteit en creativiteit levert vaak nieuwe inzichten. Dit leidt tot onverwachte oplossingen en toegevoegde waarde. Dit is precies wat ik bedoel met optimale eindresultaten. 

 

Vervolgens maak ik een op maat geschreven DieSIGN voorstel: plan van aanpak - tijdsplan

Op basis hiervan wordt duidelijk wat de belangrijkste uitgangspunten zijn die bepalen welke communicatiemiddelen op welke wijze het beste kunnen worden ingezet.

Vervolgens bedenk en ontwikkel ik onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites, verpakkingen.... en ga zo maar door.

Ik heb een uitstekend gevoel voor lay-out, een scherp oog voor detail en een streven naar perfectie, veel aandacht voor ontwerp, materiaal en details. Dat zie je terug in het eindresultaat. Door goed te luisteren naar wat de vraag is kan ik deze vertalen naar een creatief, mooi eindproduct.
Door mijn gedrevenheid zet ik een stapje extra om het gewenste eindresultaat te halen.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle